قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

با افتتاح ۲ مرکز پیشرفته انتقال خون در تهران؛ انحصار مرکز جامع شکست | ذخیره خون کشور در ایام جنگ ۳ برابر شد

به مناسب روز ملی اهدای خون ۴ مرکز جدید انتقال خون در تهران، اراک و مرکزی افتتاح شد. ۲ مرکزی که در تهران افتتاح شد، انحصار خدمات انتقال خون در شهر تهران را شکست و منجر به گسترش خدمات خواهد شد.
 با افتتاح ۲ مرکز پیشرفته انتقال خون در تهران؛ انحصار مرکز جامع شکست | ذخیره خون کشور در ایام جنگ ۳ برابر شد



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم

محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴ رشته فوق‌تخصصی در این فرآیند، آزمون‌های بورد را از مهم‌ترین آزمون‌های حوزه پزشکی دانست.

وی در همین زمینه تاکید کرد: این آزمون‌ها نقش مهمی در تدوین و تثبیت استاندارد‌های پزشکی و اطمینان از کیفیت خدمات درمانی دارند.

وی با قدردانی از پیشکسوتان و اساتید جامعه پزشکی که در فرآیند طراحی سؤالات آزمون‌های برد فوق‌تخصصی مشارکت دارند، اظهار کرد: امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران و در محل طراحی سؤالات، میزبان جمعی از برجسته‌ترین اساتید پزشکی کشور هستیم که برای طراحی و نهایی‌سازی سؤالات آزمون بورد فوق‌تخصصی مشغول فعالیت هستند.

وزیر بهداشت افزود: آزمون بورد فوق‌تخصصی، یکی از مهم‌ترین و بالاترین آزمون‌هایی است که در حوزه پزشکی برگزار می‌شود و کار اساتید در این زمینه، به تثبیت استاندارد‌های پزشکی کشور کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه رشته‌های پزشکی ایران در حوزه تخصص و فوق‌تخصص همواره در منطقه پیشتاز بوده‌اند، تاکید کرد: هدف ما این است که این سطح علمی را حفظ کنیم و یکی از راه‌های تحقق این هدف، طراحی آزمون‌های استاندارد و اطمینان‌بخش است تا پزشکان جوانی که وارد عرصه خدمت می‌شوند، از توانمندی لازم برای ارائه خدمات مناسب به مردم برخوردار باشند.

وزیر بهداشت ادامه داد: هدف از حضور در محل طراحی سوالات، علاوه بر قدردانی و خداقوت به اساتید، گفت‌و‌گو درباره مسائل و مشکلات آنان بود. همچنین از اساتید خواستیم دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود درباره مسائل عمومی کشور را نیز با وزارت بهداشت در میان بگذارند تا بتوانیم با کمک یکدیگر شرایط را بهبود دهیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت معیشت و حقوق اعضای هیات علمی نیز گفت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم و روز گذشته نیز در جلسه‌ای با رئیس‌جمهور این موضوعات مطرح شد.

وزیر بهداشت تاکید کرد: تلاش ما این است که شان اساتید دانشگاه به لحاظ معیشتی حفظ و مسائل موجود نیز برطرف شود.

وی درباره سیاست وزارت بهداشت درخصوص ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی نیز گفت: سیاست حوزه آموزش موضوعی ثابت و مشخص است و پذیرش دانشجو در پزشکی، دندانپزشکی و سایر رشته‌ها باید متناسب با ظرفیت‌های کشور باشد.

وزیر بهداشت افزود: تعریف این تناسب و ارزیابی آن در مرحله اجرا، موضوعی است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است و به نظر می‌رسد نتایج آن به‌زودی اعلام شود.

انتهای پیام/


۱۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تقویت بیمه‌ها برای تقبل هزینه‌های درمان ضروری است

نورنیوز-گروه اجتماعی: دکتر سید سجاد رضوی شامگاه پنجشنبه در آیین روز پزشک در اردبیل اظهار کرد: وقتی بحث پزشک و پزشکی به میان می‌آید، تقدس و احترامی مطرح می‌شود که مسئولیت جامعه پزشکی را بیشتر می‌کند که بیش از پیش به مردم خدمت نماید.

وی با اشاره به اینکه تحصیل در رشته پزشکی هفت سال و ورود پزشکان به بازار کار دست‌کم ۱۰ سال طول می‌کشد، افزود: دانشجویان پزشکی پس از تحصیل مجبور به خدمت در مناطق محروم هستند و هنگام ورود به بازار کار نیز با هزینه معاینه کمتر از تراز واقعی روبرو می‌شوند و بر همین اساس باید مراقب جوانانی که تازه می‌خواهند پا به این عرصه بگذارند، باشیم و از آنها حمایت کنیم.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: این مسایل پزشکان و بیماران را از نظر مالی روبه‌روی هم قرار می‌دهد و باید بیمه‌ها تقویت شوند تا هزینه‌ها را پرداخت کنند.

وی با اشاره به پایین بودن سطح پرداختی‌ها به پزشکان طرحی، تصریح کرد: مردم ساکن نقاط محروم در معیشت هم با مشکل روبرو هستند و به طور طبیعی پولی ندارند که برای درمان کنار بگذارند، از همین رو باید بیمه‌ها را تقویت کنیم و البته دولت هم با همراهی مجلس تلاش دارد تا مبلغی برای پزشکان جوان در نظر بگیرد که در شان آنها باشد.

رضوی با اشاره به ناامیدی، مهاجرت و اشتغال در حرفه‌های دیگر به عنوان مسائل مبتلابه بخشی از دانش‌آموختگان رشته‌ پزشکی، عنوان کرد: قدر پزشکان را می‌دانیم و تلاش می‌کنیم تا مردم در زمان بیماری دچار مشکل مالی نشوند و پزشکان و مردم برای مسائل مالی روبروی هم قرار نگیرند.

وی ادامه داد: در حالی که یکی از مسائل جامعه ما سالمندی است، کشورهای همسایه به شدت دنبال افزایش جمعیت هستند و اگر شرایط به همین منوال پیش‌ برود، جمعیت ایران به حدود ۳۵ میلیون نفر کاهش می‌یابد که بیشتر آنها سالمند خواهند بود و جمعیت کشورهای اطراف به ۱۲۰ تا ۴۰۰ میلیون نفر می‌رسد ‌که بیشتر جوان و تحصیل‌کرده خواهند بود.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این شرایط با دستور و شیوه‌نامه درست نمی‌شود و باید با برنامه‌ریزی تلاش کنیم تا دختران و پسران‌مان را که بسیار ارزشمند هستند، نگهداری کنیم و از آنها حمایت‌های روحی، عاطفی و مادی داشته باشیم تا بیشتر به ازدواج و فرزندآوری روی بیاورند.

وی افزود: از جامعه پزشکی که سال گذشته با وجود جنگ و حوادثی که داشتیم، صبور و غیرتمند مسائل را پشت سر گذاشت باید تشکر کرد تا مشکلی در حوزه سلامت نداشته باشیم و وزارت بهداشت نیز تلاش کرد تا کمبودهای لوازم، تجهیزات و دارو را با کمک دولت جبران کند.

رضوی بیان کرد: کادر درمان در شهرهایی که جنگ داشتیم نیز در نقاطی که به دلیل دوری از جنگ با حجم زیادی از مسافر روبه‌رو بودند، شبانه‌روزی در حال خدمات‌رسانی به مجروحان و بیماران بودند و دولت نیز با وجود تغییر نرخ ارز در کشور در پی جنگ و تحریم تلاش کرد تا با تجهیز استان‌های کم‌برخوردار، تمرکز زدایی کند تا بیماران مجبور نباشند برای درمان به مرکز کشور مراجعه کنند؛ زیرا در گذشته هزینه رفت و آمد، اقامت و خوراک زیاد نبود اما الان هزینه زیادی دارد و از همین رو تمام تلاش خود را می‌کنیم تا توجه به مناطق محروم بیشتر شود.

وی همچنین به اجرای آزمایشی برنامه پزشک خانواده در مشگین‌شهر اشاره کرد و افزود: ابتدا قرار بود برنامه در کل کشور اجرا شود اما در نهایت قرار شد به صورت مرحله‌ای و با توجه به منابع مالی و نیروی انسانی با آرامش به اجرا درآید و از همین رو ابتدا در چهار شهر اجرا شد و الان در ۶۴ شهر از جمله مشگین‌شهر در حال اجرا است.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده تنها راه عدالت در نظام سلامت و دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی است که در حال حاضر در بیش از ۱۰۰ کشور اجرا می‌شود و اردبیل نیز با توجهی که مسئولان استان به اجرای آن دارند، یکی از استان‌های الگو خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اردبیل مفاخر علمی، ورزشی و فرهنگی بسیاری دارد، گفت: ما بر شانه‌های این مفاخر بزرگ می‌شویم و باید قدردان آنها و زحمت‌هایشان باشیم؛ چرا که اگر چنین مفاخری وجود نداشتند، استان و کشوری با این مشخصات نداشتیم. بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به مرکزهای درمانی اردبیل اختصاص یافت

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز گفت: دانشگاه امسال در طرحی نو با اجرای مصوبه‌های داخلی و شورای راهبردی نخبگان استان جمعی از پیشکسوتان طب و از جمله مرحوم علی مناف‌زاده را مورد تجلیل قرار می‌دهد.

دکتر بهزاد داورنیا افزود: عهد طبیب عهدی بین انسان با انسان است که در سخت‌ترین شرایط فردی جان خود را فرد متعهد دیگری می‌سپارد و از جمله آنها می‌توان به مرحوم مناف‌زاده و بسیاری از بزرگان حاضر اشاره کرد که در فداکاری و اخلاق امروز زبانزد عام و خاص هستند.

وی بیان کرد: باید در برابر این پزشکان سر تعظیم و سجده شکر بجا آوریم که در شرایط دشواری که بر ملک و ملت می‌گذرد، به مردم خدمت می‌کنند و عهدی که بر عهده داریم را به آیندگان بسپاریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: زمانی که طبابت آغاز شد، بسیاری از امکانات کنونی نبود و پزشکان با دانش، تعهد، وجدان و عشق به بیمار خدمات‌رسانی می‌کردند و امروز با وجود همه پیشرفت‌های فناورانه و تجهیزاتی که در طب نوین شاهدیم، تنها چیزی که جایگزین نشده، رابطه پزشک با بیمار است.

وی با اشاره به اهمیت برخورد پزشک با بیمار و انتقال امید، تصمیم‌گیری در شرایط سخت و حفظ کرامت انسان‌ها در کنار حفظ حیات، عنوان کرد: جوانان در دوره خاصی از پزشکی رشد کردند که با گذشته تفاوت دارد و ما باید پلی بین نسل‌ها برقرار کنیم و امیدوارم دانشگاه و جامعه پزشکی قدر سرمایه انسانی خود را بداند.

داورنیا همچنین به خدمات صورت گرفته از سوی دولت چهاردهم اشاره داشت و تشریح کرد: در یک سال گذشته با مساعدت معاونت درمان وزارت بهداشت بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به مرکزهای درمانی استان اردبیل اختصاص یافته است. پزشکان استان اردبیل در کشور زبانزد هستند

نماینده مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه پزشکان استان اردبیل در کشور زبانزد هستند، اظهار کرد: همه از پزشکان تا نیروهای مسلح دست به دست هم دادند تا ایران را پیش ببرند و در جنگ اخیر هم نشان دادند، چنان که این کشور تاکنون جلوی کشوری سر خم نکرده است، از این پس نیز جلوی کشوری خم نخواهد شد.

بابک رضازاده اضافه کرد: پزشکان در این میان زحمت زیادی کشیده‌اند و همیشه در خدمت محرومان بوده‌اند و در همین جنگ اخیر اگر مردم و دولت باهم همراه نبودند، شرایط سخت می‌شد اما در آن شرایط پرتلاطم و با وجود تحریم‌ها توانستیم خود را آماده نگه داریم.

وی با اشاره به پیروزی در جنگ تحمیلی و قدردانی از تلاش‌های دولت چهاردهم برای مدیریت کشور، عنوان کرد: امیدواریم همچنان این وفاق را نگه داریم.

همچنین رییس نظام پزشکی اردبیل در این آیین با تبریک روز پزشک گفت: جامعه پزشکی این استان همیشه مفتخر به خدمت به مردم بوده و از دوره پیش از انقلاب تا جنگ تحمیلی اخیر هیچ‌گاه از خدمت‌رسانی کوتاهی نکرده است.

دکتر منصور جعفری نمین با تاکید بر اینکه کیفیت خدمت‌رسانی خط قرمز جامعه پزشکی است، افزود: خوشبختانه اردبیل چه در تشخیص، چه عمل جراحی و چه درمان یکی از قطب‌های پزشکی کشور است.

تجلیل ۱۹ نفر از مفاخر و خیرین جامعه پزشکی، رونمایی از سردیس مرحوم دکتر علی مناف‌زاده و افتتاح نمایشگاه اسناد تاریخی طب استان و اثرهای هنری پزشکان نامدار اردبیلی از دیگر بخش‌های این مراسم بود که با عنوان عهد طبیب برگزار شد.

اول شهریور، سالروز ولادت ابوعلی سینا در گاه‌شمار رسمی با عنوان روز پزشک نام‌گذاری شده است.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل در سال ۱۳۷۲ آغاز به کار کرد و در حال حاضر هفت دانشکده تخصصی، ۱۳ بیمارستان دولتی، پنج بیمارستان خصوصی و بیش از ۲۶۰ داروخانه به عنوان زیر مجموعه آن در حال خدمات‌رسانی به مردم استان هستند.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌ غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.




 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 کشت خشخاش ممنوع است
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...